Sesob
Uygarlık doruğunun merdiveni sanattır
Esnaf ve Sanatkarın Sorunlarının Takipçisiyiz

Esnaf ve Sanatkarın Sorunlarının Takipçisiyiz

Sakarya Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı oda başkanlarına ziyaretlerine devam ediyor.

Sakarya Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan,  birliğe bağlı odaları ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor. 

Başkan Alişan bu kapsamda son olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı olan Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Pamukova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Geyve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sakarya Kahveciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sakarya Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sakarya Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

Başkan Alişan ayrıca gittiği ilçelerde yer alan Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet ve Kooperatifi'ni de ziyaret etti.

Oda Başkanları ve Yönetimleri ile kredi kefalet kooperatiflerine misafirperviklerinden ötürü teşekkür eden Alişan, esnaf ve sanatkarın sorunlarının her zaman takipçisi olacaklarını söyledi. 

Haber Galerisi